Wat doe ik
  • Wil je soepel en gezond ouder worden?
  • Schiet het weer eens in je rug of blijft die vervelende nekpijn maar terugkomen?
  • Ben je na een dag werk helemaal 'op'?

Dan kan ik, als oefentherapeute Cesar, waarschijnlijk veel voor je betekenen!

Ik ben opgeleid als expert in houding en beweging. Voor je klachten stippel ik een passende behandeling uit, waarbij ik rekening houd met je dagelijkse activiteiten.


WERKWIJZE


Cesartherapie is gericht op het behandelen en het voorkomen van klachten die het gevolg zijn van verkeerde houdings- en bewegingsgewoonten, al dan niet ontstaan door ziekte, een aandoening, door spanning of een combinatie van deze factoren.

Ik kijk naar jouw manier van bewegen en samen met jou bekijk ik hoe je omgaat met je lichamelijke klachten, ademhaling, spanningen of beperkingen. Uitgaande van jouw mogelijkheden, situatie en hulpvraag kijk ik welke bepaalde bewegingen, activiteiten of vaardigheden voor jou belangrijk zijn om te trainen. 

Ik word je persoonlijke coach. Ik maak je bewuster van je manier van bewegen. Je krijgt inzicht in de reactie van je lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen. Je leert begrijpen en voelen hoe en waarom bewegingen het best op een bepaalde manier kunnen worden uitgevoerd. Door het systematisch trainen van bewegings- en/of ontspanningstechnieken leer je bewegen met een juiste belasting van gewrichten en spieren. Zo leer je zelf hoe je op een positieve manier je klachten kunt beïnvloeden. Je past het geleerde meteen toe in de praktijk, waardoor je kunt rekenen op een blijvend resultaat.

Gezond bewegen kun je leren!  

Daar is maar een kleine stap voor nodig: 

Copyright @ All Rights Reserved  -  iTien.nl