coronavirus update

De praktijkwerkzaamhedenNatuurlijk volg ik in deze onzekere, spannende tijd de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Overheid. Daarom heb ik besloten mijn praktijkwerkzaamheden wel voort te zetten, maar daarbij het één op één contact zoveel mogelijk te vermijden tot in ieder geval 6 april.

Toch wil ik je blijven helpen met je klachten.

De komende weken kan ik je begeleiden/ behandelen middels AVG- proof videoconsulten. Aangezien Cesartherapie over het algemeen hands-off is, is dit in veel gevallen heel goed mogelijk.

Dit videobellen gaat via Clickdoc, een beveiligd online programma. Dit werkt prima voor houdings- en bewegingsadvies, ademhalings- en spanningsklachten, slaapproblemen, maar ook intakes kunnen zo plaatsvinden.


Hoe werkt het?

Ik stuur je een afspraak via de mail door. Hierin staat een link en je toegangscode. Je neemt vervolgens bij mij plaats in een virtuele wachtruimte. Je hoeft alleen maar in te loggen en ik kan je verder helpen. Zo makkelijk is het. Deze behandelingen worden ook vergoed door je zorgverzekeraar, zoals je met ‘normale’ behandelingen gewend bent. Hierover zijn landelijke afspraken gemaakt met de Nederlandse Zorgautoriteit, onze beroepsvereniging en het ministerie van Volksgezondheid.


Dus heb je klachten, wil je de huisarts hier niet mee belasten, maar er wel iets mee doen….


Bel 


of mail me gerust!


Een verwijzing is niet nodig. Ik help je graag, al is het dan nu op afstand. Verder wil ik je veel sterkte en succes toewensen in deze moeilijke tijd. Let goed op jezelf, op elkaar, blijf in beweging, maar blijf vooral gezond!!Hartelijke groet,

Miranda van Es

oefentherapeute Cesar

Telefoon076 5424789

Copyright @ All Rights Reserved  -  iTien.nl